13
maart 2021
2021
synopsis
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 15 – 19 maart 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Alf vangt Marilyn op, die zich schuldig voelt over de toestand van John. Tori vreest ondertussen dat John een beroerte heeft gekregen. Mackenzie weet zich geen raad meer met Tane en Ari. Jasmine raakt steeds meer geobsedeerd door Grace. Nikau heeft het moeilijk nu Gemma en Ben steeds meer naar elkaar toegroeien.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 130 – 134 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 71 – 75 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden begin juni 2020.

Maandag 15 maart 2021 (aflevering 71/7341)

© Seven West Media

Alf vangt Marilyn op, die zich schuldig voelt over de toestand van John. Tori vreest ondertussen dat John een beroerte heeft gekregen. Mackenzie weet zich geen raad meer met Tane en Ari. Jasmine raakt steeds meer geobsedeerd door Grace. Nikau heeft het moeilijk nu Gemma en Ben steeds meer naar elkaar toegroeien.

Dinsdag 16 maart 2021 (aflevering 72/7342)

Willow probeert er te zijn voor Jasmine, maar zij blijft zich tegen haar verzetten en neemt vervolgens een ondoordachte beslissing. Mackenzie probeert Ari en Tane te verzoenen, maar dat verloopt niet zoals gehoopt. Tori zet alles op alles om John erbovenop te helpen. Hij wil ondertussen niet dat Marilyn op de hoogte wordt gebracht van de ernst van de situatie.

Woensdag 17 maart 2021 (aflevering 73/7343)

Alf vertelt Marilyn dat John niet wil dat ze zich zorgen maakt. Ryder en Evan groeien naar elkaar toe, maar Alf blijft op z'n hoede en heeft het gevoel dat Roo iets voor hem verzwijgt. Jasmine blijft iedereen van zich afduwen, maar Colby laat zich niet zomaar wegjagen. Ziggy is gefocust op haar werk en dat zorgt voor spanning tussen haar en Dean.

Donderdag 18 maart 2021 (aflevering 74/7344)

© Seven West Media

Dean wil er even tussenuit met Ziggy om hun relatie terug op het juiste spoor te krijgen, maar zijn manier van aanpak keert zich tegen hem. Ryder wil dat Alf zijn vader beter leert kennen. Roo stelt zich ondertussen steeds meer vragen bij de aanpak van Evan. Ze dringt er nogmaals bij hem op aan om Ryder de waarheid te vertellen. Maggie slaagt er maar niet in om haar toekomst in handen te nemen.

Vrijdag 19 maart 2021 (aflevering 75/7345)

© Seven West Media

Ryder is van slag na het nieuws over zijn vader en zoekt steun bij Nikau. Maggie is van slag als ze Ben en Gemma samen ziet. Ze besluit de confrontatie aan te gaan, maar dat keert zich tegen haar. Nikau maakt zich zorgen wanneer Gemma niet naar huis komt.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.