13
februari 2021
2021
synopsis
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 15 – 19 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Jasmine heeft het moeilijk. Leah voelt zich goed nu de plooien tussen haar en Justin zijn gladgestreken. Gemma krijgt slecht nieuws en weigert nog langer een beroep te doen op de liefdadigheid van anderen. Ziggy sluit Maggie compleet buiten.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 111 – 115 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 52 – 56 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden in mei 2020.

Maandag 15 februari 2021 (aflevering 52/7322)

© Seven west Media

Jasmine heeft het moeilijk. Mackenzie ziet hoe overbezorgd Colby is als het op Bella aankomt en probeert hem hier op te wijzen. Leah voelt zich goed nu de plooien tussen haar en Justin zijn gladgestreken.

Dinsdag 16 februari 2021 (aflevering 53/7323)

© Seven West Media

Jasmine is compleet van slag door het nieuws dat ze niet zwanger is. Ook Gemma krijgt slecht nieuws en weigert nog langer een beroep te doen op de liefdadigheid van anderen. Ziggy sluit Maggie compleet buiten. Na een goed gesprek met Wendy besluit Jasmine zich te focussen op de kleine Grace.

Woensdag 17 februari 2021 (aflevering 54/7324)

© Seven West Media

Ari stelt zichzelf de vraag of hij Nikau niet te hard gepusht heeft. John voelt zich alweer verkeerd begrepen. Dean praat met Ziggy over Maggie, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. De ijzige sfeer bij de Astoni's begint langzaamaan te ontdooien.

Donderdag 18 februari 2021 (aflevering 55/7325)

© Seven West Media

De hechte familieband van de Parata's staat onder druk. Marilyn en John proberen elkaar zo goed mogelijk te steunen, maar komt het nog goed tussen hen? Het gaat van kwaad naar erger met Ben.

Vrijdag 19 februari 2021 (aflevering 56/7326)

© Seven West Media

De komst van Tane zorgt voor onenigheid binnen de familie Parata. Ari ziet zijn broer liever gaan dan komen. Kan Gemma hem overtuigen om het verleden eindelijk te laten rusten? Het leven van Ben hangt aan een zijden draadje. John maakt zich zorgen om de veiligheid van Marilyn.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.