27
februari 2021
2021
synopsis
Home and Away
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 1 – 5 maart 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Tori neemt het op voor Jasmine, tegen het advies van Justin in. Ryder besluit zich dan toch open te stellen voor zijn vader. Willow maakt zich zorgen over Jasmine en praat erover met Irene en Leah. Zal Jasmine in Summer Bay blijven of wordt het haar allemaal teveel?

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 121 – 124 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 62 – 65 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden in mei 2020.

Geen aflevering op donderdag

Door de Croky Cup is er op donderdag 4 maart 2021 uitzonderlijk geen nieuwe aflevering van Home and Away. Op vrijdag vervolgen de afleveringen opnieuw zoals normaal.

Maandag 1 maart 2021 (aflevering 62/7332)

Home and Away
© Seven West Media

Tori neemt het op voor Jasmine, tegen het advies van Justin in. Ryder besluit zich dan toch open te stellen voor zijn vader. Willow maakt zich zorgen over Jasmine en praat erover met Irene en Leah. Zal Jasmine in Summer Bay blijven of wordt het haar allemaal teveel? Na zijn gesprek met Ryder besluit Evan nog wat langer te blijven.

Dinsdag 2 maart 2021 (aflevering 63/7333)

Home and Away
© Seven West Media

Tori probeert Jasmine ervan te overtuigen dat ze haar hulp met Grace wel degelijk apprecieert. Zal ze haar kunnen overtuigen om in Summer Bay te blijven? Ziggy heeft haar laatste examen achter de rug. Leah probeert ondertussen Justin duidelijk te maken dat hij zijn mening niet moet opdringen aan Tori. Ben licht Ziggy in over de beslissing van hem en Maggie om te scheiden.

Woensdag 3 maart 2021 (aflevering 64/7334)

Home and Away
© Seven West Media

Ziggy kan het nieuws over de scheiding van haar ouders maar moeilijk verkroppen. Dean probeert haar zo goed mogelijk te steunen. Justin heeft goed nieuws voor Ziggy. Ari probeert de lucht te klaren met Nikau. Tane heeft een verrassing in petto.

Vrijdag 5 maart 2021 (aflevering 65/7335)

De verrassing van Tane zorgt opnieuw voor verdeeldheid binnen de familie. Zal hij iedereen kunnen overtuigen van zijn goede bedoelingen? Maggie heeft het moeilijk na het vertrek van Ben. John en Marilyn hebben een goed gesprek.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.