30
januari 2021
2021
synopsis
Home and Away
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 1 – 5 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Colby is van slag wanneer hij het nieuws verneemt over Mackenzie en Ari. Bella denkt na over haar relatie met Nikau en denkt dat ze klaar is voor de volgende stap. Justin heeft het moeilijk wanneer hij de details hoort van Leah’s verklaring.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 102 – 105 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 43 – 46 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden eind april 2020.

Geen aflevering op woensdag

Door de Croky Cup is er op woensdag 3 februari 2021 uitzonderlijk geen nieuwe aflevering van Home and Away. Op donderdag vervolgen de afleveringen opnieuw zoals normaal.

Maandag 1 februari 2021 (aflevering 43/7313)

Home and Away
© Seven West Media

Colby is van slag wanneer hij het nieuws verneemt over Mackenzie en Ari. Een van haar klanten in The Diner zorgt ervoor dat Leah van slag geraakt. Bella en Nikau genieten van elkaars gezelschap.

Dinsdag 2 februari 2021 (aflevering 44/7314)

Home and Away
© Seven West Media

Bella denkt na over haar relatie met Nikau en denkt dat ze klaar is voor de volgende stap. Ari probeert Mackenzie voor zich te winnen, maar dat blijkt niet zonder gevaar te zijn. Justin heeft het moeilijk wanneer hij de details hoort van Leah's verklaring.

Donderdag 4 februari 2021 (aflevering 45/7315)

Home and Away
© Seven West Media

Maggie heeft het moeilijk wanneer Ben en Ziggy haar negeren. Haar verleden haalt haar in en Bella zakt in elkaar. Nikau ziet zich genoodzaakt om de familiale vicieuze cirkel te doorbreken.

Vrijdag 5 februari 2021 (aflevering 46/7316)

Home and Away
© Seven West Media

Colby neemt een belangrijke beslissing over Bella. Nikau voelt zich schuldig voor wat er met Bella is gebeurd.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.