3
april 2021
2021
synopsis
Familie; aflevering 6767 op donderdag 8 april 2021 bij VTM. Op de foto: Martine Jonckheere (Marie-Rose)
© DPG Media

SYNOPSIS | Familie: 5 – 9 april 2021

Wat gebeurt er deze week in Familie? Jonas voelt zich schuldig omdat hij Stefanie in gevaar heeft gebracht. Zjef blijft Rudi uitdagen. Hij besluit om verder te gaan met zijn leven. Mathias heeft gekookt voor Vanessa, maar het afspraakje verloopt anders dan verwacht. Raven krijgt maar geen antwoord van Isa.

Maandag 5 april 2021 (aflevering 161/6764)

Familie; aflevering 6764 op maandag 5 april 2021 bij VTM. Op de foto: Werner De Smedt (Rudi)
© DPG Media

Jonas voelt zich schuldig omdat hij Stefanie in gevaar heeft gebracht. Zjef blijft Rudi uitdagen. Hij besluit om verder te gaan met zijn leven. Mathias heeft gekookt voor Vanessa, maar het afspraakje verloopt anders dan verwacht. Raven krijgt maar geen antwoord van Isa.

Dinsdag 6 april 2021 (aflevering 162/6765)

Familie; aflevering 6765 op dinsdag 6 april 2021 bij VTM. Op de foto: Caroline Maes (Mieke)
© DPG Media

Niko wil de marketing van de CoBrew-pils zelf in handen nemen. Peter vindt dat echter buiten zijn bevoegdheid. Jan betrapt Zjef in zijn woonkamer. Ook Iris zet Zjef op zijn plaats. Quinten wil niet bij de pakken blijven en organiseert zelf een initiatief voor de crèche van Gaston.

Woensdag 7 april 2021 (aflevering 163/6766)

Familie; aflevering 6766 op dinsdag 6 april 2021 bij VTM. Op de foto: Margot Hallemans (Hanne)
© DPG Media

Guido's nieuwe job brengt Zjef op het idee om broodjes rond te voeren. Rudi heeft zin om de bloemetjes buiten te zetten. Raven stort zijn hart uit bij Isa. Véronique voelt zich verraden door Peter. Ze vindt begrip bij Iris. Hanne is bang dat Quinten te intensief gaat trainen voor zijn marathon.

Donderdag 8 april 2021 (aflevering 164/6767)

Familie; aflevering 6767 op donderdag 8 april 2021 bij VTM. Op de foto: Janine Bischops (Brigitte)
© DPG Media

Zjef doet alsof de houding van Rudi hem niets kan schelen. Niko probeert hem iets duidelijk te maken. Lars heeft ondertussen wel oren naar Zjefs voorstel voor de Foodbar. Véronique denkt er echter anders over. Raven maakt zich zorgen omdat hij niets hoort van Isa.

Vrijdag 9 april 2021 (aflevering 165/6768)

Familie; aflevering 6767 op donderdag 8 april 2021 bij VTM. Op de foto: Martine Jonckheere (Marie-Rose)
© DPG Media

Lars denkt een oplossing te hebben voor het probleem van Peter. Quinten forceert zichzelf tijdens het trainen en geraakt geblesseerd. Vanessa slaagt erin om het pantser van Mathias even te doorprikken. Voor Peter en Véronique breekt een emotionele dag aan. Véronique kan de spanningen niet langer aan en stort in bij Wolff & Bos.

Familie, van maandag tot en met vrijdag om 20.05 u. op
In de dagelijkse soap Familie wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen, kleinkinderen en intussen ook achterkleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.