20
januari 2021
2021
overzicht
Blijven Slapen
© DPG Media

OVERZICHT | Voorjaar 2021 van VTM 2

VTM 2 bouw verder aan hun zender vol ‘pittige reality’. 5 nieuwe programma’s, waaronder 2 nieuwe datingprogramma’s – bij de ene wordt er gedatet zonder kleren, bij de andere wordt er 24 uur lang gedatet. En de terugkeer van Lady Truckers.

Nieuw

Blijven Slapen

Blijven Slapen
© DPG Media
In het datingprogramma Blijven Slapen moeten Vlaamse singles als eerste date minstens 24 uur met hun nieuwe potentiële partner samenleven. Ze laten iedereen meekijken in misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: de ware liefde vinden. Maakt de liefde meer kans als je ruim de tijd krijgt om elkaar écht te leren kennen? Blijven Slapen neemt de proef op de som.

Blijven Slapen, later dit voorjaar om 20.10 u. op

Costa Belgica

Costa Belgica
© DPG Media
Costa Belgica volgt het leven en werk van vijf Vlaamse makelaarsfamilies in Spanje. De makelaars hebben elk op hun beurt alles achtergelaten in België om met volle toewijding en volharding een eigen vastgoedkantoor uit de grond te stampen in Spanje. Ze genieten volop van ‘la vida loca’, maar bewegen ook hemel en aarde om Vlaamse en internationale klanten aan hun droomplek onder de Spaanse zon te helpen.

Costa Belgica, elke maandag om 21.40 u. op

De Vuilste Jobs van Vlaanderen

De Vuilste Jobs van Vlaanderen
© DPG Media
De Vuilste Jobs van Vlaanderen volgt mensen die de vuilste jobs van het land uitvoeren: het schoonmaken van zwaar vervuilde huizen met verstopte toiletpotten en achtergelaten etensresten, het uitwissen van sporen na een bewogen nacht in een parenclub, het reinigen van overvolle mobiele toiletten op parkings en het bestrijden van ratten- en kakkerlakkenplagen. Het is geen job als een ander. Ook al wil niemand het doen, toch moet iemand het doen. En dat zijn zij, die beginnen waar anderen geen begin zien en pas naar huis gaan als alles proper is. It’s a dirty job, maar iemand moet het doen.

De Vuilste Jobs van Vlaanderen, later dit voorjaar om 22.20 u. op

Missie Callcenter

Missie Callcenter
© DPG Media
In Missie Callcenter, een uniek belcentrum waar bellers hun verhaal mogen delen, worden de telefoonlijnen bemand door missen met een missie. Een alledaagse vraag, persoonlijk dilemma of kleine ergernis: de (ex-)missen beantwoorden alle vragen. Véronique De Kock, Ann Van Elsen, Dina Tersago, Celine Van Ouytsel, Anne De Baetzelier, Virginie Claes, Joke Van De Velde, Justine De Jonckheere, Eveline Hoste, Ellen Petri, Lenty Frans, Nele Somers, Cilou Annys en Angelina Flor Pua laten geen enkel onderwerp onbesproken. Met hun persoonlijke ervaringen loodsen ze hun gesprekspartners door elke situatie.

Missie Callcenter, elke dinsdag en donderdag om 21.40 u. op

Uit De Kleren

Uit De Kleren
© DPG Media
In de datingshow Uit De Kleren begint de date in bed zonder kleren. Een half uur lang leren de singles elkaar kennen aan de hand van persoonlijke vragen en fysieke opdrachten. Na het intieme half uur beslissen ze of ze bij elkaar in bed blijven liggen, of elk hun eigen weg opgaan.

Uit De Kleren, elke dinsdag om 21.35 u. op

Terugkerend

Lady Truckers

Lady Truckers
© DPG Media
In de realityreeks Lady Truckers worden enkele van de amper 750 vrouwelijke truckchauffeurs gevolgd. Ze vertellen over hun bijzondere job, het leven onderweg, het respect dat ze krijgen en het vrouw-zijn in een mannenwereld. Want één ding is zeker: hun vrouwelijkheid verliezen ze nooit.

Lady Truckers, later dit voorjaar om 21.35 u. op