13
januari 2021
2021
algemeen
Uit De Kleren
© DPG Media

Nieuwe datingshow ‘Uit De Kleren’ begint in bed

VTM 2 brengt wat het belooft heeft: pittige reality. De nieuwe datingshow ‘Uit De Kleren’ laat 2 vreemden een half uur bed liggen zonder kleren. Wat doet zo’n intiem half uur met twee singles op een eerste date?

In ‘Uit De Kleren’ beginnen de 25 dates dus waar ze normaal gezien eindigen: in bed. Het opzet van de nieuwe datingshow is puur en eenvoudig. De Vlaamse singles die elkaar voor het eerst ontmoeten, daten zonder filter. Eén op één kleden ze elkaar stapsgewijs uit tot hun ondergoed en kruipen samen tussen de lakens. Want wie naakt date, kan niets verstoppen. En dat zorgt voor uiteenlopende, ontwapenende reacties: soms verlegen, soms expliciet.

De singles leren elkaar gedurende dertig minuten intens kennen. Van een gezamenlijke voorliefde voor bordspellen en een heuse Disney-collectie tot tips en tricks om als man je orgasme te kunnen uitstellen: alle gesprekken komen aan bod in het bed. Via een groot televisiescherm krijgen de singles fysieke opdrachten en persoonlijke vragen voorgeschoteld, wat voor de nodige spanning zorgt. Na het intieme half uur beslissen ze of ze bij elkaar in bed blijven liggen, of elk hun eigen weg opgaan.

Uit De Kleren, elke dinsdag om 21.35 u. op
In de datingshow Uit De Kleren begint de date in bed zonder kleren. Een half uur lang leren de singles elkaar kennen aan de hand van persoonlijke vragen en fysieke opdrachten. Na het intieme half uur beslissen ze of ze bij elkaar in bed blijven liggen, of elk hun eigen weg opgaan.