16
januari 2021
2021
synopsis
Home and Away
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 18 – 22 januari 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Dean is in alle staten wanneer hij ontdekt dat Bella en Nikau er met zijn wagen vandoor zijn gegaan. Colby ontvangt een brief die hem danig van zijn stuk brengt. Roo praat met Marilyn, die volgens haar niet goed nagedacht heeft over haar beslissing.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 92 – 96 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 33 – 37 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), de afleveringen die in Australië werden uitgezonden aan het begin van de coronacrisis.

Zo werden de afleveringen van maandag en dinsdag in Australië nog uitgezonden op 18 en 19 maart 2020, waarna ook Home and Away even van het Australische scherm verdween: de volgende afleveringen – de afleveringen van woensdag t.e.m. vrijdag – werden terug uitgezonden vanaf maandag 13 april 2020. Daardoor maken me we meteen een inhaling: de Vlaamse uitzendingen zitten nu geen 10, maar 9 maanden achter op de Australische uitzendingen.

Maandag 18 januari 2021 (aflevering 33/7303)

Home and Away
© Seven West Media

Dean is in alle staten wanneer hij ontdekt dat Bella en Nikau er met zijn wagen vandoor zijn gegaan. Colby ontvangt een brief die hem danig van zijn stuk brengt. Roo praat met Marilyn, die volgens haar niet goed nagedacht heeft over haar beslissing.

Dinsdag 19 januari 2021 (aflevering 34/7304)

Colby is in de war na het ontvangen van de scheidingspapieren. Het schuldgevoel van Jasmine belet haar om haar toekomst in handen te nemen. Leah kan de overbezorgdheid van Justin niet meer aan en stort in.

Woensdag 20 januari 2021 (aflevering 35/7305)

Marco chanteert Maggie, die vreest voor haar huwelijk. Leah en Justin proberen de plooien glad te strijken na haar woede-uitbarsting. Jasmine krijgt verrassend nieuws.

Donderdag 21 januari 2021 (aflevering 36/7306)

Maggie staat met de rug tegen de muur na de chantage van Marco. De plooien tussen Leah en Justin lijken gladgestreken, maar een onverwachte gebeurtenis strooit roet in het eten. Irene tempert het enthousiasme van Jasmine.

Vrijdag 22 januari 2021 (aflevering 37/7307)

Home and Away
© Seven West Media

Willow heeft het moeilijk na haar breuk met Alex en de mensen rondom haar moeten het ontgelden. Maggie vertrouwt haar geheim toe aan Roo. Het gaat er emotioneel aan toe ten huize Morgan.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.