2
januari 2021
2021
synopsis
Familie
Familie; aflevering 6703 op vrijdag 8 januari 2021 bij VTM. Op de foto: Ini Massez (Viv)
© DPG Media

SYNOPSIS | Familie: 4 – 8 januari 2021

Wat gebeurt er deze week in Familie? De aandelenkwestie bij Wolff & Bos wordt eindelijk uitgevecht. Benny krijgt onverwacht bezoek van runaway bride Viv. Met Amélie gaat het niet zo goed, net als met Hanne en Quinten.

Maandag 4 januari 2021 (aflevering 96/6699)

Familie
Familie; aflevering 6699 op maandag 4 januari 2021 bij VTM. Op de foto: Sandrine André (Véronique)
© DPG Media

Stefanie vindt dat Jonas Amélie de volledige waarheid moet vertellen. Peter vindt dat Véronique te ver gaat in haar strijd om meerderheidsaandeelhouder te worden. Ze maakt beloftes die ze niet kan waarmaken. Niko wil een proeverij van het Bomma'ke organiseren in de Foodbar.

Dinsdag 5 januari 2021 (aflevering 97/6700)

Familie
Familie; aflevering 6700 op dinsdag 5 januari 2021 bij VTM. Op de foto: Annie Geeraerts (Anna)
© DPG Media

Zjef en Rudi komen tot een akkoord over Fons en Francine. Véronique wint Brigittes vertrouwen door het voorstel van Lars te verscheuren. Ze wil Cédric erbij betrekken. Mieke maakt Véronique duidelijk dat het bedrijf lijdt onder de politieke spelletjes.

Woensdag 6 januari 2021 (aflevering 98/6701)

Familie
Familie; aflevering 6701 op woensdag 6 januari 2021 bij VTM. Op de foto: Erika Van Tielen (Amélie)
© DPG Media

Amélie krijgt een opdoffer te verwerken en zoekt steun bij Peter. Mathias maakt zich zorgen over de professionele gevolgen. Véronique gooit alles in de strijd om Lars van haar voorstel te overtuigen. Cédric heeft er geen vertrouwen in. Benny en Robyn worden verrast.

Donderdag 7 januari 2021 (aflevering 99/6702)

Familie
Familie; aflevering 6702 op donderdag 7 januari 2021 bij VTM. Op de foto: Kurt Rogiers (Lars)
© DPG Media

Francine hoort Zjef en Rudi praten en wordt daardoor aan het denken gezet. Jonas ontdekt de ravage die Amélie voor hem heeft achtergelaten, maar verklikt haar niet tegenover Mathias. De spanning is te snijden. Stefanie merkt dat Quinten terug in een negatieve spiraal zit en dringt aan op een gesprek.

Vrijdag 8 januari 2021 (aflevering 100/6703)

Familie
Familie; aflevering 6703 op vrijdag 8 januari 2021 bij VTM. Op de foto: Ini Massez (Viv)
© DPG Media

Bij Wolff & Bos worden de werknemers op de hoogte gebracht van de herschikking. Cédric reageert verontwaardigd en ook Mieke is er niet over te spreken. Hanne heeft een duidelijke boodschap voor Quinten. In de Jan & Alleman is voor Mathias de maat vol. Een ruzie tussen Jonas en Amélie loopt uit de hand.

Familie, van maandag tot en met vrijdag om 20.05 u. op
In de dagelijkse soap Familie wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage gevolgd. Oorspronkelijk hadden de Van den Bossches een elektronicabedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectieketen en enkele broodjeszaken zijn opgenomen. Ook de persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen, kleinkinderen en intussen ook achterkleinkinderen maakten doorheen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.