29
november 2018
2018
Wat Als?
Koen De Graeve als Jezus in de gloednieuwe 'Wat Als?'-sketches
© DPG Media

Shelter maakt voor Rode Neuzen Dag XL vier nieuwe ‘Wat Als?’-sketches

Goed nieuws voor de fans van het awardwinnende televisieprogramma Wat Als?: speciaal voor Rode Neuzen Dag XL, de slotshow van de goeddoelactie van VTM, Belfius en Qmusic nu vrijdag, heeft productiehuis Shelter vier nieuwe Wat als?-sketches gedraaid.

Wat als Jezus een beetje gierig was?

De eerste nieuwe sketch, Wat als Jezus een beetje gierig was?, werd gisteren als opwarmer op het publiek losgelaten. De andere drie sketches met de vragen Wat als de Rode Neuzen op waren?, Wat als je alles verkocht kreeg? en Wat als je niet zo’n goede band had met je buren? kan de kijker ontdekken in het liveprogramma van An Lemmens en Niels Destadsbader dat vrijdag om 20.40 u. begint bij VTM. An en Niels brengen die avond vanuit het Sportpaleis verslag van het grote muzikaal feest dat Koen Wauters en Jonas Van Geel bouwen op het grote podium, met hulp van o.a. Gers Pardoel. Hooverphonic, Novastar, Angèle, Laura Tesoro en nog heel wat verrassingen. Op het einde van het feest tellen ze op hoeveel er dit jaar voor Rode Neuzen Dag is ingezameld.

Wat Als?

In de sketches spelen Koen De Graeve, Boris Van Severen, Robrecht Vanden Thoren en Charlotte Timmers. Van Wat Als? zijn nu al drie seizoenen gemaakt. Het programma leverde productiehuis Shelter zijn tweede International Emmy op. Ondertussen is daar ook een derde Emmy bijgekomen voor Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Lees meer